КАЛКУЛАТОРИ

Калкулатори
Страна каталог шифра  Артикал Единица мера  Цена во МКД без ДДВ
199 /1959 Калкулатор DELI E1120 8 бројки парче 210.00
199 /1433 Калкулатор DELI 39259 12 бројки парче 480.00
199 /0936 Калкулатор DELI 39223 8 бројки парче 144.00
199 /1434 Калкулатор DELI 1119 8 бројки парче 184.00
199 /2104 Калкулатор DELI 1209 8 бројки парче 176.50
199 /3029 Калкулатор DELI 39217 8 бројки парче 132.00
200 /2434 Калкулатор DELI 39219 8 бројки парче 132.00
200 /1958 Калкулатор DELI 1711 со функции 8+2 бројки парче 234.00
200 /3028 Калкулатор DELI 1638 12 бројки парче 312.00
200 /2105 Калкулатор DELI 1210 12 бројки парче 348.00
202 /0912 Калкулатор DELI 1710 – со функции 10+2 бројки парче 324.00
200 /0176 Калкулатор Deli 1519A 12 бројки парче 324.00
200 /0741 Калкулатор Deli E39278 12 бројки парче 210.00
203 /0743 Калкулатор Deli 1239 12 бројки парче 354.00
205 /0173 Калкулатор Deli E39277T 12 бројки парче 222.00
203 /0275 Калкулатор Deli E1629 12 бројки парче 414.00
203 /0231 Калкулатор Deli E1630 12 бројки парче 462.00
203 /2103 Калкулатор Deli E1121 8 бројки парче 180.00
203 /0944 Калкулатор Deli 39231 12 бројки парче 234.00
204 /0830 Калкулатор Deli 1222 12 бројки парче 300.00
204 /2845 Калкулатор Deli E1520T 12 бројки парче 420.00
203 /0219 Калкулатор Deli E1520A 12 бројки парче 420.00
204 /2756 Калкулатор Deli E39265 16 бројки парче 510.00
204 /1010 Калкулатор Deli E39229 14 бројки парче 468.00
204 /2837 Калкулатор Deli E1671 14 бројки парче 462.00
205 /0416 Калкулатор Deli Е1640 12 бројки парче 534.00
203 /0745 Калкулатор Deli E1709 10+2 бројки парче 336.00
202 /0359 Калкулатор Deli E1723 10+2 бројки парче 396.00
206 /2053 Калкулатор Deli 1217 12 бројки парче 264.00
206 /1932 Калкулатор Кенко КК-1119-12 бројки парче 186.00
202 /1880 Калкулатор Кенко КК-82МС-Д со функции парче 126.00
204 /1789 Калкулатор Кенко КК-800А 8 бројки парче 126.00
206 /3005 Калкулатор Кенко КК-837Б 12 бројки парче 150.00
206 /0639 Калкулатор MILAN 159906 LK 10 бројки 1/6 СЕТ 2,820.00
206 /0790 Калкулатор MILAN 159906 TMBBL/TMPBL 10 бројки парче 468.00
208 /1307 Калкулатор CITIZEN CX-32 – калкулатор со лента парче 2,940.00
208 /1120 Калкулатор CITIZEN CX-121 – калкулатор со лента парче 3,600.00
208 /1536 Калкулатор CITIZEN CX-123 – калкулатор со лента парче 4,140.00
208 /1308 Калкулатор CITIZEN CX-77  -калкулатор со лента парче 2,160.00
208 /1537 Калкулатор CITIZEN 520DPA -калкулатор со лента парче 5,880.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *