КОМПЈУТЕРСКА ОПРЕМА

ЦД-ДВД медиуми
Страна каталог шифра  Артикал Единица мера  Цена во МКД без ДДВ
238 /2355 CD-R парче 11.00
238 /0272 CD-R Verbatim , Spindle 1/50 парче 14.00
238 /1674 CD-R Verbatim slim опаковка Printable парче 40.00
238 /1710 CD-R Verbatim color ,(во боја) парче 17.00
238 /0325 CD-R Verbatim PVC опаковка парче 50.50
238 /1726 CD-RW Verbatim парче 52.00
239 /1774 DVD-R парче 13.00
239 /2232 DVD+RW Verbatim во опаковка парче 65.00
239 /1652 DVD – R Verbatim парче 21.00
239 /1287 DVD – R Verbatim slim опаковка парче 35.00
239 /2681 DVD – R Verbatim Printable во опаковка парче 41.00
239 /1302 DVD-RW Verbatim Color slim опаковка парче 66.00
240 /2433 DVD+RW Verbatim Color slim опаковка парче 74.50
Папки и кутии за ЦД-ДВД
240 /1671 ЦД плик  хартиен парче 1.20
240 /2547 ЦД плик ПВЦ парче 1.50
240 /0724 Опаковка за ЦД ,пвц тенка(slim) парче 10.50
240 /0587 Папка за ЦД 1/ 96 парче 174.00
240 /0584 Папка за ЦД 1/ 48 парче 119.00
УСБ-меморија
241 /2289 USB меморија П263 8гига парче 552.00
241 /1497 Усб  СМАРТ 8гига парче 420.00
241 /1809 Усб картица Ц609 8гига парче 552.00
241 /2031 Усб М101 16гига парче 552.00
241 /0992 Усб 32 гига М101 парче 816.00
241 /1810 Усб 64 гига парче 1,536.00
Рибони
242 /0656 Рибон  MX-80 , за иглични принтери LQ-300 ,LX-300… парче 119.00
242 /0657 Рибон  MX-100 , за иглични принтери … парче 150.00
242 /0148 Рибон  FX-590/890 , за иглични принтери … парче 191.00
242 /0658 Рибон-Лента за калкулатор,црна и црвено-црна парче 65.00
242 /0019 Рибон-Лента за машина ,црвена/ црна парче 70.00
242 /1540 Рибон  LQ-670/680 , за иглични принтери … парче 138.00
242 /0059 Рибон  ролер за калкулатор IR40T парче 144.00
242 /1639 филм за факс  Панасоник КЏ-ФА 57/93 парче 324.00
242 /2091 Рибон PR2 оливети парче 162.00
Тонери компатибилни Laser Art
242 /0114 Тонер HP 2612А парче 420.00
242 /0093 Тонер HP 7115А парче 696.00
242 /1198 Тонер HP 435А парче 396.00
242 /0084 Тонер HР 436А парче 479.00
242 /1214 Тонер HP 4092А парче 780.00
242 /0955 Тонер HP 5949А парче 588.00
242 /1598 Тонер HP 285А парче 396.00
242 /1211 Тонер HP 505А парче 564.00
242 /1658 Тонер HP 7553А парче 588.00
242 /0600 Тонер НР 283 парче 444.00
242 /1853 Тонер HP 278А парче 396.00
242 /1372 Тонер HP 279А парче 474.00
242 /1119 Тонер HP 226А парче 1,620.00
242 /0985 Тонер HP 280А парче 624.00
242 /1397 Тонер SAMSUNG D111S парче 996.00
242 /0350 Тонер SAMSUNG D101S парче 828.00
242 /2209 Тонер SAMSUNG D116L парче 1,140.00
242 /1323 Тонер SAMSUNG 4623/1910 парче 828.00
242 /0471 Тонер FX-10 за Canon парче 420.00
242 /2035 Тонер за SAMSUNG  ML-1610,ML-2010,SCX-4521, Xerox 3117 парче 744.00
242 /1368 Тонер SAMSUNG 1660/1042 парче 924.00
242 /1398 Тонер SAMSUNG 1640 парче 828.00
Тонери oригинални ОЕМ HP
242 /0420 Тонер Q2612A за HP парче  По барање
242 /0823 Тонер C7115A за HP парче  По барање
244 /0802 Тонер CB435A за HP парче  По барање
244 /1196 Тонер CB436A за HP парче  По барање
244 /1984 Тонер C283A за HP парче  По барање
244 /0918 Тонер Q285А за HP парче  По барање
244 /1156 Тонер CE505A за HP парче  По барање
244 /1640 Тонер Q7553A за HP парче  По барање
245 /0894 Тонер  С5949 за HP парче  По барање
Мауси
245 /0812 Маус  USB-приклучок парче 162.00
245 /1816 Маус  USB-приклучок GENIUS парче 306.00
245 /1790 Маус бежичен парче 402.00
245 /2356 Подлога за маус парче 66.00
Тастатури
247 /0811 Тастатура, USB-приклучок парче 186.00
247 /2995 Тастатура, USB-приклучок GENIUS парче 582.00
247 /0051 Компримиран воздух парче 300.00
Звучници и слушалки
247 /1755 Звучници парче /
247 /0967 Слушалки парче /
Продолжен кабел
248 /2113 Продолжен кабел ,6 приклучоци 3 метра со прекинувач парче 455.00
248 /2114 Продолжен кабел ,3 приклучоци 5 метра со прекинувач парче 504.00
248 /2146 Продолжен кабел ,6 приклучоци 5 метра со прекинувач парче 660.00
248 /2117 Продолжен кабел ,5 приклучоци 3 метра со прекинувач парче 474.00
248 /0528 Продолжен кабел ,5 приклучоци 5 метра со прекинувач парче 612.00
248 /1594 Продолжен кабел ,3 приклучоци 3 метра со прекинувач парче 306.00
248 /1388 Продолжен кабел ,3 приклучоци 1.4 метра со прекинувач парче 252.00
248 /3084 Продолжен кабел ,3 приклучоци 1.4 метра со прекинувач парче 300.00
248 /1402 Продолжен кабел ,3 приклучоци 1.4 метра со прекинувач парче 336.00
Батерии
248 /1612 Батеријa AA 1,5В PAIRDEER парче 17.00
248 /1151 Батеријa AAА 1,5В PAIRDEER парче 17.00
248 /2239 Батерии 9В парче 126.00
СРЕДСТВА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КОМПЈУТЕР
245 /1967 Спреј за компјутер парче 119.00
245 /0675 Марамици за компјутер парче 119.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *