МАШИНИ И ОПРЕМА ЗА УКОРИЧУВАЊЕ

Машини и опрема за укоричување
Страна каталогшифра АртикалЕдиница мера Цена во МКД без ДДВ 
211/0306Уред за укоричување Deli  3870парче3,410.00
212/1337Уред за укоричување Deli  3871парче3,245.00
212/0232Уред за укоричување Deli  3872парче3,608.00
212/1136Уред за укоричување Deli  3873парче4,235.00
214/0379Уред за укоричување  2188парче3,300.00
213/1917Уред за пластифицирање Deli  3893 А4парче2,145.00
213/0277Уред за пластифицирање Deli  3894  A3парче2,805.00
214/2606Уништувач за хартија OS 080Dпарче3,240.00
214/2672Уништувач за хартија OS 1001парче4,800.00
210/1011Корица А4 за укоричување картонска белапарче3.00
210/1044Корица А4 за укоричување картонска во бојапарче3.00
210/1706Корица А3 за укоричување картонска во бојапарче6.00
210/2174Корица А3 за укоричу ПВЦ прозирна 150микпарче10.00
210/1006Корица А4 за укоричу ПВЦ прозирна 150микпарче3.00
210/0078Корица А4 за укоричу ПВЦ прозирна 180микпарче4.50
210/1028Корица А4 за укоричу ПВЦ прозирна 200микпарче5.00
210/1099Корица А4 за укоричу ПВЦ прозирна 250микпарче5.00
210/1007Корица А4 за укоричу ПВЦ во боја 150микпарче4.00
210/1634Фолија за пластифицирање 86х54 125мик 100/1пакетче73.00
210/2150Фолија за пластифицирање 95х65 125мик 100/1пакетче86.00
210/0598Фолија за пластифицирање А4 80мик.парче5.00
210/1510Фолија за пластифицирање А4 125мик.парче7.00
210/1160Фолија за пластифицирање А4 150мик.парче8.00
210/0838Спирала пвц за укоричување 6мм до 25листапарче1.20
210/0692Спирала пвц за укоричување 8мм до 45листапарче1.50
210/0693Спирала пвц за укоричување 10мм до 65листапарче2.20
210/0694Спирала пвц за укоричување 12мм до 100листапарче3.00
210/0703Спирала пвц за укоричување 14мм до 130листапарче3.30
210/1509Спирала пвц за укоричување 16мм до 145листапарче3.20
210/1911Спирала пвц за укоричување 18мм до 160листапарче3.50
210/0704Спирала пвц за укоричување 19мм до 175листапарче4.00
210/1095Спирала пвц за укоричување 20мм до 195листапарче4.30
210/0711Спирала пвц за укоричување 22мм до 220листапарче4.00
210/1096Спирала пвц за укоричување 25мм до 240листапарче6.00
210/0080Спирала пвц за укоричување 28мм до 270листапарче6.50
210/0081Спирала пвц за укоричување 32мм до 310листапарче7.00
210/0082Спирала пвц за укоричување 38мм до 375листапарче7.15
210/0083Спирала пвц за укоричување 45мм до 440листапарче8.50
210/0086Спирала пвц за укоричување 51мм до 500листапарче10.00
//1197Стреч фолијапарче450.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *