МРЕЖЕН ПРОГРАМ

Мрежен програм
Страна каталог Шифра Артикал Единица мера  Цена во МКД без ДДВ
192 /0338 Мрежа чаша ,  округла мала , боја : црна,сребрена парче 54.00
192 /0337 Мрежа чаша ,  коцка мала , боја : црна,сребрена парче 54.00
192 /1751 Мрежа чаша ,  9153 Дели , во боја парче 71.00
192 /0282 Мрежа за мобилен   ,  боја : црна парче 72.00
192 /0335 Мрежа коцка за ливчиња , средна          боја : црна,сребрена парче 66.00
192 /0879 Мрежа коцка за ливчиња , голема         боја : црна,сребрена парче 72.00
193 /0330 Мрежа сет  ЈС-9058 , три дела      боја : црна,сребрена парче 150.00
193 /1683 Мрежа сет  9154 , три дела     во боја парче 174.00
193 /0333 Мрежа за визит карти 906 ,   боја : црна парче 66.00
193 /0882 Мрежа за визит карти  ,   боја : црна,сребрена парче 60.00
193 /0328 Мрежа сталак за писма   боја : црна парче 132.00
193 /1754 Мрежа полица 1/2 ,  2 полици боја : црна,сребрена парче 354.00
195 /0348 Мрежа полица 1/3 ,  3 полици боја : црна,сребрена парче 468.00
195 /2312 Мрежа полица 1/4 ,  4 полици во боја парче 599.00
195 /0347 Мрежа полица 1/5 ,  5 полици боја : црна,сребрена парче 714.00
195 /0345 Мрежа корпа за чадор , мала             боја : црна,сребрена парче 378.00
195 /0346 Мрежа корпа за чадор , голема        боја : црна,сребрена парче 672.00
196 /0343 Мрежа корпа за отпадоци , средна          боја : црна,сребрена парче 150.00
196 /0344 Мрежа корпа за отпадоци , голема         боја : црна,сребрена парче 198.00
195 /0329 Мрежа чизма  во боја црна,сребрена парче 174.00
196 /0334 Мрежа за спајалици парче 70.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *