ПЕРФОРАТОРИ

Перфоратори-Дупчалки
Страна каталогшифра АртикалЕдиница мера Цена во МКД без ДДВ 
26/3001Перфоратор Alldo 6360 60листапарче715.00
26/1255Перфоратор Alldo 6326 40листапарче275.00
26/2994Перфоратор Alldo 6345 30листапарче209.00
26/2544Перфоратор Alldo 6319 20листапарче110.00
26/2534Перфоратор Alldo 6304 10листапарче77.00
26/2287Перфоратор DELI 0123 20листапарче186.00
27/2027Перфоратор  DELI 0136  -(10листа)парче93.50
27/0934Перфоратор  DELI 0137  -(20листа)парче132.00
27/1839Перфоратор  DELI 0138   -(35листа)парче247.50
27/2493Перфоратор DELI 0112   – (15 листа)парче99.00
27/0611Перфоратор DELI 0105   – (15 листа)парче148.50
27/1725Перфоратор DELI 0113   – (20 листа)парче186.00
29/1118Перфоратор DELI 0125   – (20 листа)парче197.00
29/1669Перфоратор DELI 0135   – (35 листа)парче296.00
29/1083Перфоратор DELI 0126   – (35 листа)парче296.00
29/1551Перфоратор DELI 0120   – (40 листа)парче307.00
29/1608Перфоратор DELI 0119  – (25 листа)парче204.00
29/0599Перфоратор DELI 0107   – (25 листа)парче197.00
30/1794Перфоратор DELI 0103   – (10 листа)парче104.50
30/0200Перфоратор STD H-10   – (10 листа)парче131.00
30/0199Перфоратор STD H-20   – (20 листа)парче186.00
30/0198Перфоратор STD H-30   – (30 листа)парче285.00
30/0948Перфоратор STD H-40   – (40 листа)парче384.00
30/0951Перфоратор  STD  P 865   – (65 листа)парче1,094.50
31/3055Перфоратор  STD P-300 – (30 листа)парче395.00
31/3056Перфоратор  STD P-500 – (50 листа)парче858.00
31/3057Перфоратор  STD P-1000 – (100 листа)парче3,520.00
32/1458Перфоратор STD P 1500   – (150 листа)парче4,125.00
31/0196Перфоратор DELI  0150   – (150 листа)парче2,860.00
32/1039Перфоратор DELI 0121 (за 4 дупки)парче418.00
32/0742Перфоратор DELI Е0101 (12листа)парче98.00
32/1638Перфоратор DELI 0115    (за 1 дупка)парче82.50
32/1879Дупчалка ужигла за белешки Deli 0241парче41.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *