ПРИБОР ЗА ПИШУВАЊЕ

Пенкала хемиски
Страна каталогШифраАртикалЕдиница мера Цена во МКД без ДДВ 
113/2836Хемиско пенкало VISTA 1.0ммпарче5.00
113/2826Хемиско пенкало Ark 111/222парче4.00
113/3006Хемиско пенкало Noki Comfotr plus 0.7ммпарче7.00
113/2092Хемиско пенкало Deli 6511парче8.00
113/2584Хемиско пенкало Deli 6506парче7.00
113/2173Хемиско пенкало ВР 8015парче10.00
114/1121Хемиско пенкало Deli 6501парче7.00
114/0237Хемиско пенкало АХ-505парче8.00
114/0137Хемиско пенкало BIC кристал плавопарче12.00
114/1267Хемиско пенкало Noki Wonderballпарче6.00
114/0906Хемиско пенкало Deli 6526парче6.00
115/1624Хемиско пенкало АХ-567парче9.00
115/1502Хемиско пенкало BIC раунд стикпарче8.00
115/3033Хемиско пенкало BIC раунд стик егзактпарче15.50
115/1248Хемиско пенкало BIC атлантис егзактпарче47.00
114/1486Хемиско пенкало BIC кристал црвено/црнопарче12.00
115/1864Хемиско пенкало MILAN 1765769325/125 плаво/црвенопарче22.00
116/2266Хемиско пенкало MILAN 17657010140парче28.00
116/2200Хемиско пенкало MILAN 17656590120парче30.00
115/1496Хемиско пенкало MILAN 176510925парче19.00
116/0862Хемиско пенкало MILAN +2 мини БВМ 10350парче61.00
 
Пенкала пвц
116/1541Пенкало 17047Ц тач со сијаличкапарче30.00
116/0311Пенкало 8202Б тач со држач за мобиленпарче28.00
118/0872Пенкало 8706Л тачпарче28.00
118/1435Пенкало 17011Апарче10.00
118/2469Пенкало 7378Апарче10.00
118/1030Пенкало 17003Бпарче9.00
118/1210Пенкало 17003Дпарче9.00
118/1574Пенкало 17070Бпарче9.00
118/1329Пенкало 8501Бпарче8.00
118/1660Пенкало 8501Дпарче8.00
119/2546Пенкало 2113парче8.00
119/2522Пенкало 2016парче8.00
119/2059Пенкало 17071Бпарче8.00
120/2758Пенкало 17089парче8.00
119/2261Пенкало 1010Спарче8.00
119/2062Пенкало 7295парче7.00
120/0408Пенкало 8405Бпарче7.00
120/0758Пенкало 8412Бпарче7.00
120/0759Пенкало 8412Дпарче7.00
120/1934Пенкало 7397парче7.00
120/2538Пенкало 2001парче7.00
121/2670Пенкало 7397Спарче7.00
121/0816Пенкало CHALK CLIP светло плавапарче15.00
1210816/1Пенкало CHALK CLIP виолетовапарче15.00
1210816/2Пенкало CHALK CLIP црвенапарче15.00
1210816/3Пенкало CHALK CLIP жолтапарче15.00
121/0668Пенкало CHALK црнапарче15.00
1210668/2Пенкало CHALK црвенапарче15.00
1210668/4Пенкало CHALK жолтапарче15.00
1210668/5Пенкало CHALK белапарче15.00
121/1001Пенкало BINGO светло плавапарче9.00
1211001/1Пенкало BINGO ројал плавапарче9.00
1211001/2Пенкало BINGO црвенапарче9.00
1211001/3Пенкало BINGO пинкпарче9.00
1211001/4Пенкало BINGO жолтапарче9.00
1211001/5Пенкало BINGO зеленапарче9.00
122/2661Пенкало 6617парче7.00
122/2511Пенкало 7679парче8.00
122/2662Пенкало 6620парче7.00
121/2659Пенкало 7385парче7.00
121/3007Пенкало ZOROпарче8.00
122/1112Пенкало 3001парче7.00
 
Пенкала МЕТАЛНИ-хемиски,ролер,налив перо
124/2813Метално хемиско пенкало Oggiпарче31.00
124/0194Метално хемиско пенкало 3628парче39.00
125/1157Метално хемиско пенкало 5558цпарче27.50
125/2748Метално хемиско пенкало 6034парче27.50
124/0605Метално хемиско пенкало 8565парче30.00
124/1526Метално хемиско пенкало 9027парче30.00
124/2229Метално хемиско пенкало 9019-01-02парче104.50
124/2710Метално хемиско пенкало 9030парче65.00
124/2716Метално хемиско пенкало 9026 никлованопарче90.00
125/1202Метално хемиско пенкало 9031парче75.00
125/1490Метално хемиско пенкало 8002парче74.00
125/0861Метално хемиско пенкало 9026парче77.00
125/2747Метално хемиско пенкало 6004парче82.50
126/2736Метално хемиско пенкало 6005парче96.00
126/2711Ролер метален 9026 никлован парче104.50
126/2729Ролер  метален 6005парче101.00
126/1892Ролер  метален  9031парче86.00
126/0865Ролер  метален  9026парче86.00
126/2724Ролер  метален 6009парче101.00
126/2740Ролер  метален 6004парче90.00
127/0422Метално НАЛИВ ПЕРО 9004парче159.50
127/0885Метално НАЛИВ ПЕРО 6007парче137.50
127/0997Метално НАЛИВ ПЕРО 6004парче115.50
127/1857Сет пенкало и пенкало со тач во футролапарче187.00
127/0804Кутија за пенкала П-12парче76.00
127/2712Кутија за пенкала PEN BOXпарче11.00
128/0803Кутија за пенкала 903 1/1парче20.00
128/2160Кутија за пенкала 903 1/2парче35.00
128/0852Кутија за пенкала К-303парче32.00
 
                        Пенкала  со  постоље
128/1824Пенкало со постоље 8544парче43.00
128/0398Пенкало со постоље 8298парче38.50
128/2797Пенкало со постоље 8718парче109.00
129/2580Пенкало со постоље Deskпарче54.00
129/2671Пенкало со постоље Lamaпарче30.00
 
Пенкала Гел/Ролер
129/2625Ролер DELI 38067  (плав,црн)парче27.50
129/2614Ролер DELI 20030парче27.50
129/2811Ролер LENA 0.7мм GLOBOX парче27.50
129/0991Ролер NOKI Focus (плав,црвен,црн)парче30.00
131/0887Гел пенкало NOKI 681 (плав,црвен,црн)парче30.00
131/1873Гел пенкало NOKI 1282 (плав,црвен,црн)парче12.00
131/2726Гел пенкало SCALA 0,7mm GLOBOXпарче29.00
131/1347 Гел пенкало 6606парче18.00
131/0909Гел пенкало DELI  6600  (плав,црвен,црн)парче18.00
131/0065Гел пенкало DELI  S01;0,5mm  (плав,црвен,црн)парче27.50
132/1589Гел пенкало Deli S09 црнпарче26.00
132/2704Гел пенкало SIGNATURE 1.0mm GLOBOX парче29.00
132/2398Гел пенкало DELI  S50;0,3mm  (црвен,црн)парче21.00
132/2397Гел пенкало DELI  S40;0,5mm  (црвен,црн)парче21.00
132/2399Гел пенкало DELI  S21;0,7mm  црнпарче27.50
132/0908Гел пенкало DELI  6701;0,7mm  црнпарче17.00
122/0125Гел пенкало WZ-2562 пиши-бришипарче35.00
133/2128Гел пенкало WZ-536 парче18.00
133/2505Гел пенкало WZ-529парче24.00
133/2066Гел пенкало WZ-580парче20.00
 
Мини-Рефили-Мастило
133/0271Мина гел 6916 делипарче9.00
133/0162Мина ПВЦ со дебел врв парче1.00
133/2293Мина ARK PARKER ПВЦ со дебел врв парче1.00
134/0710Патрони за налив перо 1/6парче17.00
 /0814Мастило за налив перопарче137.50
 
Маркери перманент
134/0101Маркер Дели 6881парче15.00
134/0102Маркер Дели 6884парче18.00
134/2569Маркер Дели 1/4 10101парче59.00
134/2664Маркер Дели 10020/30/40/50парче15.00
135/0846Маркер Дели 10420/430/440 двостранпарче15.00
135/2808Маркер за цд GLOBOX 1003/1007 с,м парче121.00
135/0131Маркер Дели C550 парче15.00
135/2352Маркер Дели 6824 Двостранпарче15.00
135/0098Маркер BIC  2000 остар врв и 2300 кос врвпарче33.00
135/0211Маркер Фломастер (тенок,единечен)парче5.50
137/0132Маркер АРК 987парче13.00
138/1306Фајнлајнер 330 СТАпарче15.00
137/2003Маркер СТА 3220/8220 1/1 (остар/кос врв)парче20.00
138/0390Маркер за ЦД-ДВД  ЗА 1431 1/1 (плав,црн,црвен)  парче16.50
137/2616Маркер CHISEL TIP GLOBOX кос врвпарче19.00
137/2633Маркер BULLET TIP GLOBOX остар врвпарче19.00
137/1511Маркер Noki 9010 златен,сребрен и белпарче93.50
 
Борд маркери
138/0947Борд маркер Бик (плав,црвен,црн)парче46.00
138/1243Борд маркер 6817 DELI (плав,црвен,црн,зелен)парче21.00
138/2615Борд маркер GLOBOX (плав,црвен,црн)парче23.00
138/0835Борд маркер DELI 00120/130/140/150 парче21.00
138/2472Борд маркер DELI 1/4 00101парче71.50
138/3090Борд маркер GLOBOX сет 1/4парче96.00
 
Текст Маркери
140/2938Текст маркер BIC GRIPпарче25.00
139/2002Текст маркер Ста 8340 1/1 парче20.50
140/2706Текст маркер Ста 3240 1/1парче18.00
139/2001Текст маркер Ста Сет  1/4 ( 4 бои)парче86.00
139/1015Текст маркер NOKI  1/1 парче21.50
139/1646Текст маркер NOKI сет  1/5 ( 5 бои)парче109.00
139/0855Текст маркер BIC XL парче22.00
139/2634Текст маркер 6582 1/4 GLOBOXпарче85.00
140/0857Текст маркер 1013А  1/1 (4 бои)парче13.50
140/0123Текст маркер 1/4 ЗА1019 АРКпарче52.00
 
Технички моливи
141/0140Технички молив 0,5  BIC велоситипарче34.00
141/0262Технички молив 0,5  BIC АИпарче99.00
141/2260Технички молив 0,5  MILAN 185024920парче49.50
141/2917Технички молив 0,5  MILAN 185010920парче46.00
141/2645Технички молив 0,5  MILAN 185023920парче46.00
142/0025Технички молив DELI 7010 , 0.5парче31.00
142/1855Технички молив DELI 38046 , 0.5парче42.00
142/2863Технички молив NOKI GLORY 0.5парче29.00
142/2532Технички молив NOKI DIAMOND 0.5парче55.00
141/3086Технички молив GLOBOX JUKE 0.7парче38.50
142/2847Технички молив WZ 113парче13.00
 
Мини за технички молив
142/1483Мини NOKI ,  0,5-0,7-0,9 за технички моливпарче13.00
142/0160Мини Аурограф 80050 0.5 ТОЗГРОС119.00
143/3087Мини 0.7 GLOBOXпарче15.50
142/1807Мини BUTTERFLY , 0,5 за технички моливпарче5.50
 
Моливи
143/0041Молив Тоз 600 ХБ Екопарче6.00
144/0014Молив Тоз 104 ХБ со пораки 1/72чаша759.00
144/1833Молив Тоз 3003 ХБ флуо 1/48чаша286.00
145/0045Молив Тоз 777 ХБ парче11.00
143/0193Молив Батерфлај ХБпарче4.00
143/0191Молив Батерфлај ХБ со гумапарче4.00
145/0372Молив Двобоен MILAN 702312парче10.00
144/3439Молив Тесарски 9000 TOZпарче23.00
144/0013Молив Тоз Текстиленгрос1925.00
144/0942Молив Пенсан Текстилен (бел)парче16.50
147/0139Молив ХБ ДЕЛИ  38037парче6.50
147/0128Молив ХБ ДЕЛИ  38039парче6.50
147/0701Молив ХБ ДЕЛИ  38038парче6.00
147/0112Молив ХБ ДЕЛИ  38029парче6.50
147/1115Молив ХБ ДЕЛИ  6835 парче10.50
147/1349Молив ХБ ДЕЛИ  7083парче8.00
148/2149Молив БИК 650 еволутион Зеленпарче8.00
148/1931Молив БИК 655 еволутион Зелен со гумапарче9.00
148/1930Молив БИК еволутион Црнпарче8.00
148/1689Молив БИК FLUO со гумапарче9.50
148/2770Молив БИК FLUO без гумапарче7.00
148/1309Молив БИК STRIPES со гумапарче13.00
149/1104Молив БИК STRIPES без гумапарче11.00
145/0324Молив MILAN со гума 712370312парче9.00
145/0230Молив MILAN без гума 80001парче8.00
145/0036Молив MILAN без гума 71230312парче8.00
144/0056Молив еко 1/50 BUTTERFLYчаша192.50
143/0201Молив BUTTERFLY со гума 3/1 блистерпарче12.00
143/0205Молив BUTTERFLY без гума 3/1 блистерпарче11.00
145/2408Молив Тоз 777/сет Х,Бпарче13.00
149/2290Молив 3003Апарче4.50
 
Гуми
149/1466Гума Deli 7531парче8.00
149/0961Гума Deli 7537парче8.00
149/1642Гума BICпарче21.50
151/0566Гума MILAN цмм420парче10.00
151/0717Гума MILAN цмм124парче9.00
151/0896Гума MILAN цмм840рапарче8.00
151/1338Гума MILAN цмм430парче7.00
151/1341Гума MILAN цнм4036парче5.50
149/0152Гума MILAN цмм1012парче20.00
152/2679Гума MILAN цпм320парче14.00
151/2207Гума MILAN цмм4020парче11.00
152/0156Гума MILAN цпм648нпарче4.00
152/0406Гума MILAN цпмо1320парче36.00
152/1629Гума MILAN цммс1012парче43.00
152/1519Гума MILAN пммс430лкпарче42.00
153/0170Гума  FACTIS   RP- 60парче4.00
153/0171Гума  FACTIS  36 Rпарче6.00
153/0174Гума  FACTIS  P24парче10.00
153/0172Гума  FACTIS  S 20парче13.00
153/2333Гума  FACTIS  три 24парче19.00
153/1425Гума  FACTIS  P-30парче9.00
 
Острилки
154/0953Острилка NOKI 1105 метална со резрвен ножпарче15.50
154/0180Острилка STIMY  метална единечнапарче8.00
154/2392Острилка фк-291парче15.50
154/2396Острилка DELI 39762 метална дуплапарче14.00
154/2351Острилка DELI  0525 пвцпарче16.50
154/0608Острилка DELI  0545 пвцпарче15.50
155/1346Острилка DELI  Е 0524 пвцпарче16.50
155/0685Острилка DELI  0580 пвцпарче25.00
155/1004Острилка дупла ПВЦ Deli 0526парче32.00
157/0460Острилка DELI  0578 пвцпарче23.00
158/0832Острилка DELI  0611  за на биропарче211.00
157/0556Острилка DELI  0635 за на биропарче214.50
155/0167Острилка Deli  0649 за на биропарче181.50
157/2440Острилка Deli  0616 за на биропарче181.50
157/1665Острилка Deli  0501 на батериипарче319.00
157/1447Острилка Deli  0672 за на биропарче159.50
157/0687Острилка Deli  0729 за на биропарче280.50
158/1394Острилка MILAN 20162212парче77.00
158/0433Острилка MILAN 20153212парче77.00
154/1804Острилка MILAN металнапарче11.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *