Промотивен рекламен материјал

Промотивен материјал
Страна каталогшифра АртикалЕдиница мера Цена во МКД без ДДВ 
220/2504Кеса хартиена за шишепарче21.00
220/1454Кеса хартиена 254х127х330парче19.00
220/2346Кеса хартиена 210х110х270парче16.50
220/0405Кеса хартиена 500х380х180 ХХЛпарче22.00
220/1042Чадор со дрвена рачка 122смпарче170.50
220/2048Чадор супер мини парче132.00
222/2224Чадор со автоматско отварање Strato Plus 98смпарче308.00
222/2263Чадор елегантен Golfer 135смпарче407.00
222/2864Чадор елегантен Panamera 135смпарче385.00
223/2217Роковник Б5 БИЗНИСпарче170.50
223/2452Роковник Б5 ХЕЛСИНКИпарче170.50
223/2862Роковник Б5 5та АВЕНИЈАпарче324.50
223/2496Роковник Б5 ОНТАРИОпарче242.00
223/1215Нотес А5 ТОТО со ластикпарче126.50
223/1186Нотес А5 ПИНО со ластикпарче170.50
225/1201Нотес Б5 МАКСИ ТОТО со ластикпарче165.00
225/0880Нотес Б5 МАКСИ ПИНО со ластикпарче209.00
225/2470Запалка У507парче20.00
225/2468Запалка У117парче19.00
225/0179Запалка У801парче13.00
225/1960Запалка У59парче13.00
226/2070Запалка GALAXYпарче21.00
226/2759Запалка BRIOпарче9.50
226/0396Запалка BRIO PROMO парче9.00
226/2152Привезок со лед лампапарче31.00
226/2354Привезок 100252парче32.00
226/2325Привезок 100099парче32.00
228/2348Привезок 330154парче32.00
228/0772Лед светилка со магнетпарче49.50
228/2071Помошно светло HERTZпарче132.00
228/1232Држач за мобилен RINGпарче49.50
228/0769Камперска лампа TENTпарче203.50
228/1601Јастуче на дување LEGEROпарче88.00
229/0340Гребалка за мраз NORWAY 3 во 1парче71.50
229/0342Гребалка за мраз BREAKERпарче42.00
229/1779Отварач за шишепарче10.00
229/2818Ѕиден часовник Melody парче137.50
229/0791Часовник за на биро Н118парче93.50
229/2417Часовник за на биро 4026парче82.50
230/1994Привезок за клучеви Д104/Д109парче3.00
230/2491Метро Metrix 3мпарче82.50
230/1122Метро Metrix 5мпарче131.00
230/2338Метро Metrico 3мпарче64.00
230/2203Дисплеј ПВЦ К-469парче66.00
230/1870Дисплеј ПВЦ К-464парче121.00
230/1921Дисплеј ПВЦ К-465парче159.50
230/2831Дисплеј ПВЦ К-471парче165.00
230/2789Дисплеј ПВЦ К-470парче115.50
230/1245Дисплеј ПВЦ К-309парче286.00
230/0549Дисплеј ПВЦ К-305парче159.50
230/0545Дисплеј ПВЦ К-301парче93.50
 
Албуми и кутии за визит карти
 
232/0500Албум за визит карти Deli 5781 , еко кожа , за 72 визит картипарче98.00
232/0550Албум за визит карти Deli 5783 , еко кожа , за 180 визит картипарче109.00
232/0386Албум за визит карти Noki, пвц А4 формат , за 240 визит картипарче143.00
232/0373Албум за визит карти ,А4 формат , за 480 визит картипарче176.00
232/0339Албум за визит карти ,А4 формат , за 600 визит картипарче418.00
232/2089Албум за визит карти Deli 5788парче286.00
232/1353Држач за визит карти Deli E5777парче148.50
233/2555Држач за визит карти Deli 7627парче181.50
233/0740Кутија за визит карти Deli 7621 , пвц  , транспарентпарче30.00
233/0064Држач за визит карти Deli 7623,пвцпарче31.00
233/0062Држач за визит карти Deli 7624,пвцпарче43.00
234/0873Сталак за визит карти С-818, адресарпарче214.50
233/0874Сталак за визит карти С-500, ротационенпарче165.00
233/2004Сталак за визит карти С-810, адресар ротационенпарче150.00
    
Сетови за на маса
 
234/2187Сет за биро Пвц АРК 2041парче126.50
234/0487Сет за биро Пвц  АРК 2042парче196.00
234/1258Сет за биро Пвц  АРК 2043парче219.00
235/1223Сет за биро Пвц  АРК 766парче104.50
234/0418Сет за биро Пвц АРК 2031парче99.00
234/0419Сет за биро Пвц  АРК 2032парче109.00
 
Беџ легитимации и врвки
 
235/0153Бeџ за име со штипка и безопаснапарче5.00
235/0555Беџ со врвка Deli 5756 , 1/50 кутија од 50 беџапарче902.00
236/0551Беџ со врвка Deli 5744 , парче27.00
236/0559Штипка за држач за беџ 1092 (80 х 14мм)парче5.50
236/2849Макара за држач за беџ парче16.50
236/0457Картиза пвц за беџ Дели 5763 1/10парче84.00
235/0113Врвка за беџ Дели 5764 1/20парче131.00
235/2269Ланче метално за беџпарче14.50
235/0063Држач ПВЦ за беџ 2020парче5.50
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *