СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА

Страна каталог шифра  Артикал Единица мера  Цена во МКД без ДДВ
274 /1241 Коноп тенок  500гр. кутија 174.00
274 /1242 Коноп дебел 500гр. кутија 154.00
274 /0669 Коноп тенок  200гр. кутија 86.50
274 /0670 Коноп тенок 80гр. кутија 40.50
274 /2478 Кеса трегерица паковање 1.50
274 /2171 Вреќа за отпадоци  69х120 1/10  200лит. паковање 80.50
275 /1801 Вреќа за отпадоци  70х110 1/10  150лит. паковање 72.00
275 /0309 Вреќа за отпадоци  50х70 1/10  50лит. паковање 32.50
275 /2676 Кеса плава  200лит. паковање 14.50
275 /0469 Кеса за медицински отпад 500х700 парче 14.50
275 /2999 Кеса за медицински отпад 700х1100 парче 17.00
275 /2357 Резерва конци за џогер парче 59.00
277 /0317 Резерва памучна за џогер парче 154.00
277 /1166 Рачка за џогер парче 44.50
277 /2347 Џогер со сунгер парче 154.00
277 /1172 Џогер паркетар парче 559.00
277 /1695 Џогер со реси парче 132.00
277 /2316 Кофа со цедалка парче 186.00
278 /0217 Метла сламена со долга рачка парче 143.00
278 /0910 Метла пластична со долга рачка парче 143.00
278 /2063 Ракавици за хигиена гумени парче 43.50
278 /0006 Брисачи за раце 1/2 парче 42.00
278 /0018 Тоалет хартија 1/24 двослојна парче 171.00
278 /0573 Тоалет хартија 1/8 трослојна парче 67.50
279 /1923 Течен сапун со пумпица 500мл. парче 47.00
279 /1073 Течен сапун со капаче  1 лит. парче 84.00
279 /1858 Течен сапун   5 лит. парче 228.00
279 /2427 Дезинтал 10л. парче 1,452.00
279 /2023 Озонер парче 68.50
279 /2361 Средство за стакло парче 56.50
281 /2457 Средство за тоалет парче 65.00
281 /1823 Средство за садови парче 47.00
281 /1343 Сјај за садови 5л. парче 186.00
279 /0511 Средство за мебел парче 71.00
281 /0889 Абразивно средство 500гр. парче 43.50
281 /0899 Средство универзал парче 52.00
282 /2934 Средство за плочки парче 73.50
281 /3359 Пулирапид парче 154.00
282 /0513 Пластична чаша прозирна 200мл. парче 1.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *