УЧИЛИШЕН ПРИБОР

Страна каталог Шифра Артикал Единица мера Цена во МКД без ДДВ
Училишен прибор
Страна 210 0089 Фломастери Giotto тенки 1/12 парче 55,00
Страна 210 0088 Фломастери Giotto дебели 1/12 парче 112,00
Страна 210 0119 Фломастери Deli 37169 1/12 парче 44,00
Страна 210 0721 Фломастери Deli 37170 1/18 парче 64,00
Страна 211 2234 Фломастери Deli 37171 1/24 парче 82,00
Страна 211 0017 Дрвени боици Eko Color 261/12 парче 94,00
Страна 211 0016 Дрвени боици Fantasy 120/12 парче 90,00
Страна 211 0764 Дрвени боици Bic 1/12 парче 90,00
Страна 213 0578 Дрвени боици Deli 37123 1/12 парче 72,00
Страна 213 0609 Дрвени боици Deli 37124 1/18 парче 98,00
Страна 213 0632 Дрвени боици Deli 37125 1/24 парче 132,00
Страна 213 2702 Дрвени боици Elios Giotto 1/12 парче 78,00
Страна 214 2785 Дрвени боици Mega Giotto 1/12 парче 282,00
Страна 214 0188 Дрвени боици Butterfly 1/12 парче 64,00
Страна 214 1264 Дрвени боици Butterfy 1/12 кратки парче 30,00
Страна 214 1817 Дрвени боици Butterfly 8012 S ф-25mm парче 60,00
Страна 215 1818 Дрвени боици Butterfly 8012 B ф-30mm парче 74,00
Страна 215 0261 Водени боици 932 парче 74,00
Страна 215 0821 Водени боици 940 парче 126,00
Страна 215 1743 Темперни боици Т-10 12мл. парче 168,00
Страна 215 1742 Темперни боици Т-10 7,5мл. парче 138,00
Страна 217 1406 Темперни боици Aero 202 1/12 парче 150,00
Страна 217 1383 Темперни боици Butterfly 1/12 парче 118,00
Страна 217 2598 Темперни боици Giotto 7,5мл. 1/12 парче 270,00
Страна 217 1522 Пластелин Koh-i-noor 1/10 200гр. парче 38,00
Страна 218 0292 Пластелин П/6 парче 58,00
Страна 218 2698 Пластелин Giotto 25гр. 1/8 парче 102,00
Страна 218 1036 Пластелин П/8 парче 65,00
Страна 218 1777 Мрсни боици 911 1/12 парче 66,00
Страна 219 1862 Мрсни боици Butterfly 1/12 парче 22,00
Страна 219 0116 Креда карбон бела 1/100 парче 132,00
Страна 219 1014 Креда во боја 1/12 парче 16,00
Страна 219 0377 Ножици цик-цак Deli 95373 парче 56,00
Страна 221 0762 Шестар 401 парче 34,00
Страна 221 1499 Шестар 8807 парче 174,00
Страна 221 0442 Шестар 2507 парче 38,00
Страна 221 2403 Етуа за прибор 1167 парче 83,00
Страна 222 2389 Етуа за прибор 139 парче 44,00
Страна 222 1081 Папка со рачка Deli 38134 парче 186,00
Страна 222 0883 Папка со патент 301 парче 54,00
Страна 222 1883 Папка со рачка 838 парче 118,00
Страна 222 1046 Папка со лепенка парче 90,00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *