ОРГАНИЗАЦИЈА И АРХИВИРАЊЕ

Полици и кутии за документи
Страна каталогшифраАртикалЕдиница мера Цена во МКД без ДДВ 
34/0529Полица за документи , ПВЦ во боја и транспарентпарче94.00
34/0667Полица чизма за документи Deli 984 , пвцпарче93.50
34/0278Полица чизма за документи Ark 2050 , пвц парче82.50
34/3027Кутија за документи Deli 8877 со 7 фиоки и клучпарче3,135.00
34/0038Кутија за документи Deli 9795 ,пвц со 5 фиоки и клучпарче1,507.00
34/0011Кутија за документи Deli 9775 пвц со 5 фиокипарче1,408.00
 
Регистратори
 
36/1662Регистратор Стими Стандард А4 во бојапарче82.50
36/0399Регистратор А4 Стандард во бојапарче71.50
36/0428Регистратор Стими Стандард А4 во боја Липа Милпарче94.00
36/0143Регистратор Стими Каталог А4 во бојапарче82.50
36/1973Регистратор Стими Каталог А4 во боја Липа Милпарче94.00
36/0476Регистратор Стими Стандард А4 натурал(еко) парче60.50
37/0479Регистратор Стими Каталог А4 натурал(еко) парче60.50
37/1238Регистратор Стими  Б5  во бојапарче82.50
37/1716Регистратор Стими  Б5  во боја Липа Милпарче94.00
37/1527Регистратор Стими  Б5  натурал(еко) парче60.50
37/2161Регистратор Форнекс А4 стандард парче132.00
37/2228Регистратор Форнекс А4 каталогпарче132.00
39/1253Регистратор Noki/GLOBOX самостоечки , каталог во 10 бои 5цмпарче88.00
39/1763Регистратор Noki/GLOBOX самостоечки , стандард во 10 бои 7цмпарче88.00
39/0001Регистратор А4 самостоечки каталогпарче66.00
39/0002Регистратор ПВЦ самостоечки GLOBOX 8смпарче181.50
39/0004Регистратор ПВЦ самостоечки GLOBOX 5,5смпарче165.00
39/2300Архивска кутија голема 400х330х140,во бојапарче258.50
39/1016Архивска кутија средна 360х260х130,во бојапарче192.50
39/0454Архивска кутија мала 360х260х130,ЕКОпарче121.00
39/2268Архивска кутија голема 400х330х140 ЕКОпарче154.00
 
Папки со прстени 
 
41/1992Папка Дели со 2 прстена ,А4  3 цм        боја бела со џеб парче148.50
41/1993Папка Дели со 2 прстена ,А4  3,5 цм     боја бела со џебпарче159.50
41/0866Папка Дели со 2 прстена ,А4  4,5 цм     боја бела со џебпарче181.50
41/0863Папка Дели со 2 прстена ,А4  7 цм        боја бела со џебпарче214.50
41/1991Папка Дели со 4 прстена ,А4  3 цм        боја бела со џебпарче159.50
41/0073Папка Дели со 4 прстена ,А4  3,5 цм     боја бела со џебпарче176.00
41/0554Папка Дели со 4 прстена ,А4  4,5 цм     боја бела со џебпарче203.50
41/0571Папка Дели со 4 прстена ,А4  7 цм        боја бела со џебпарче231.00
40/2828Папка  со 4 прстена ,А4  картонска 6213парче109.00
40/1918Папка Стими ПЦМ со 4 прстена ,А4  со внатрешен џебпарче214.50
42/2774Папка Deli 5381 со 2 прстена , А4 пвцпарче109.00
42/0365Папка Deli 5383 со 2 прстена ,А4  пвцпарче109.00
42/0079Папка Deli 5382 со 2 прстена ,А4  пвцпарче109.00
42/0613Папка Deli 39576 со 2 прстена ,А4  пвцпарче93.50
40/0075Папка Deli 39614 со 4 прстена ,А4  пвцпарче120.00
42/2774Папка Deli Е5381 со 2 прстена ,А4  пвцпарче120.00
 /1663Папка Deli Е39625 со 2 прстена ,А4  пвцпарче98.00
43/2629Папка Deli Е38986 со 2 прстена ,А4  пвцпарче115.50
 
Клипборди
 
43/2619Клипборд Дели 9244, А4  црн парче96.00
43/1268Клипборд АРК 760 А4  пвцпарче82.50
43/1247Папка  Клипборд , А4  5443 со преклоппарче185.00
44/2767Папка  Клипборд , А4  5440 со преклоппарче141.00
44/2199Папка Глобокс  Клипборд , А4 со преклоппарче115.50
44/0705Клипборд Дели 9242/9243  , А5  пвцпарче66.00
44/0706Клипборд Дели 9256  , А4  пвцпарче115.50
43/2624Клипборд Дели ЕКО 9226 А4  парче82.50
46/2139Клипборд Дели 9252 А4 ПВЦпарче132.00
 
Папки со улошци
 
46/2777Папка  со 10 улошци  ДЕЛИ 5031парче60.50
46/2778Папка  со 20 улошци  ДЕЛИ 5032парче82.50
46/2779Папка  со 30 улошци  ДЕЛИ 5033парче115.50
46/2781Папка  со 40 улошци  ДЕЛИ 5034парче137.50
46/2782Папка  со 60 улошци  ДЕЛИ 5035парче170.50
46/2783Папка  со   80 улошци  ДЕЛИ 5036 и во кутијапарче296.00
46/2784Папка  со 100 улошци  ДЕЛИ 5037 и во кутијапарче357.50
46/1473Папка Noki , A4 со 10 улошципарче51.00
46/0582Папка Noki , A4 со 20 улошципарче60.50
46/1474Папка Noki , A4 со 30 улошципарче71.50
46/0581Папка Noki, A4 со 40 улошципарче87.00
46/0580Папка Noki , A4 со 60 улошципарче115.50
46/1745Папка Noki, A4 со 80 улошци парче148.50
46/1475Папка Noki  A4 со 100 улошци парче170.50
 
Картонски папки
 
47/0525Папка Хромо , А4 картонскапарче5.50
47/2255Папка  , А4 картонска шагринпарче24.00
47/1224Папка со врвка и клапна , А4 картонска каширана парче21.00
47/1708Папка Deli 5468 висечка, А4 картонска во боја парче29.00
46/2204Папка прешпан,243х322мм,три клапни,450гр/м2парче24.50
 
Папки со ластик
 
47/2281Папка со ластик во боја, 2 см ширина,парче33.00
 /0612Папка со ластик , А4 5см картонскапарче93.50
48/2603Папка ПВЦ Offi Holdпарче42.00
58/0053Папка Пвц Дели 5869парче329.00
48/1295Папка Пвц Дели 38965 со копче и ластик парче252.00
61/1765Папка Пвц Дели 5863 со 6 прегради и тефтерпарче208.00
50/0725Папка со ластик  ПВЦ , А4  1смпарче31.00
 /0591Папка со ластик , А4  5 см пвцпарче143.00
50/0076Папка со ластик Дели 39580,пвцпарче57.00
50/2086Папка со ластик Дели 39579,џеб напред,пвцпарче60.50
50/2116Папка со ластик Дели Е39581 пвцпарче52.00
49/2147Папка со ластик Дели 39504,пвцпарче47.00
49/2628Папка со ластик Дели 38983,пвц,2 смпарче60.50
52/0450Папка со ластик Дели 5558 ,пвц,12 преградипарче181.50
53/0240Папка А4 со ластик 3см Pulseпарче137.50
53/2820Папка А4 со магнет 3см Pulseпарче154.00
53/1565Папка ПВЦ со ластик 1см  DH021парче42.00
 
Разделници
 
54/0890Разделник  А4 ,  5 бои, 5 бројки парче27.50
54/0892Разделник  А4 , 10 бои , 10 бројки парче46.00
54/0904Разделник  А4 ,12 бои, 12 бројки парче48.50
54/0914Разделник А4  1-20 бројкипарче57.00
54/0606Разделник  А4 , 31 бројки (1-31) парче98.00
54/0607Разделник 14 дела (A-Z)парче71.50
53/1806Разделник  А5 , 14 букви Аббапарче30.00
53/1430Разделник картонски 23*10,5парче1.00
54/0614Разделник А4 Јануари-декемврипарче35.00
 
Папки ПВЦ
 
56/2649Папка UR GLOBOX А4 35 микронипарче0.99
56/3400Папка UR ZA-1297 А4 40 микронипарче1.00
56/2520Папка UR GLOBOX со лента во бојапарче2.31
56/2612Папка UR GLOBOX кристал 85микронипарче3.19
56/0514Папка UR STIMY 130 микронипарче3.85
55/0547Папка UR Stimy А4 80 микронипарче2.97
55/0135Папка UR Noki А4  35 микрони 4830XSпарче1.10
55/1482Папка UR Noki A4 4830XLпарче1.87
55/2094Папка UR Noki Crystal А4  , 130 микрони 4830CRпарче3.85
55/1783Папка UR Noki А3   4836Pпарче6.6
55/0522Папка U А4 , 170 микрони 1/10парче43.00
55/0516Папка L  Noki A4 транспарентпарче2.75
57/0523Папка L  Noki A4 во бојапарче3.20
56/0155Папка Globox со метална спирала 101парче73.00
57/2029Пaпка ARK/GLOBOX  , пвц без метален механизам парче7.15
57/0521Пaпка Noki  , пвц без метален механизам парче8.69
57/0521Пaпка Noki  , пвц со метален механизам (разни бои) парче12.1
57/0527Механизам метален лизгачки парче4.00
57/2602Механизам ПВЦпарче2.00
58/2558Папка Deli 5524  , А5 со патент , транспарент парче17.50
58/0515Папка Deli 5526  , А4 со патент , транспарент парче24.00
49/0486Папка со копче Дели 5505парче16.50
58/1914Папка со шина А4 Дели 5530 1/5парче96.00
58/0434Папка со шина  А4 ДЕли 5531 , 1/5парче79.00
58/1910Папка со шина А4 Дели 5532 1/5парче109.00
58/0431Папка Deli 5701  , А4 кутија , транспарент парче108.00
 
Ташни  ПВЦ, деловни, торбици
 
60/0448Ташна Deli 5556 , А4 пвц со рачкапарче186.00
60/1345Ташна Deli 5573 , А4 пвц со рачкапарче192.50
60/1504Ташна CFO  , А4 пвц со рачкапарче132.00
61/2394Ташна DELI 5557 , А4 пвц,со 12 прегради парче197.00
61/0216Ташна DELI е 39634 А4 со рачкапарче181.50
61/2632Ташна DELI 38129 , А4 со рачки и патент парче214.50
63/0352Ташна пулс 20251парче1,595.00
63/0165Ташна пулс 20253парче1,815.00
63/0367Ташна пулс 20696парче1,815.00
63/0618Ташна пулс 20697парче1,595.00
64/1079Торба пулс 21187парче929.50
63/1240Торба пулс 21190парче929.50
63/2700Торба пулс 21234парче605.00
64/2701Торба пулс 21237парче605.00
65/2785Торба пулс 21349парче1,089.00
64/2008Торба пулс 21353парче1,089.00
64/2236Торба пулс 21357парче1,089.00
64/2381Торба пулс 20762парче715.00
64/0931Торба пулс 20815парче605.00
65/0810Торба пулс 21032парче605.00
65/2371Торба пулс 20755парче605.00
65/2377Торба пулс 20780парче605.00
65/3341Торба пулс 20812парче605.00
65/0007Торбица пулс 20128парче605.00
67/0010Торбица пулс 21171парче605.00
67/0202Торбица пулс 21172парче605.00
68/2456Торбица пулс 20698парче649.00
67/1469Торбица пулс 20699парче605.00
67/2315Торбица пулс 20366парче462.00
67/2699Торбица пулс 20748парче462.00
67/2702Торбица пулс 21286парче462.00
68/2703Торбица пулс 21289парче462.00
68/1304Торбица пулс 00523парче462.00
68/1610Торбица пулс 20425парче462.00
68/1644Торбица пулс 20427парче462.00
68/0986Торбица пулс 20423парче462.00
69/1020Торбица пулс 20583парче462.00
69/1182Торбица пулс 20368парче462.00
69/2492Торбица пулс 21049парче605.00
69/0956Торбица пулс 20791парче528.00
71/2668Ташна едисон 464парче1,045.00
69/2749Ташна едисон 465парче1,045.00
69/2853Ташна едисон 461парче1,045.00
71/2719Ташна едисон 460парче1,045.00
71/1599Ташна 902парче549.00
71/1604Ташна 646парче935.00
71/0308Ташна А06066парче506.00
71/2375Ташна А06046парче236.50
72/1649Ташна А06051парче148.50
72/1489Ташна А06041парче109.00
72/2364Ташна А06035парче148.50
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *