МРЕЖЕН ПРОГРАМ

Мрежен програм
Страна каталогШифраАртикалЕдиница мера Цена во МКД без ДДВ 
192/0338Мрежа чаша ,  округла мала , боја : црна,сребренапарче49.50
192/0337Мрежа чаша ,  коцка мала , боја : црна,сребренапарче49.50
192/1751Мрежа чаша ,  9153 Дели , во бојапарче65.00
192/0282Мрежа за мобилен   ,  боја : црнапарче66.00
192/0335Мрежа коцка за ливчиња , средна          боја : црна,сребренапарче60.50
192/0879Мрежа коцка за ливчиња , голема         боја : црна,сребренапарче66.00
193/0330Мрежа сет  ЈС-9058 , три дела      боја : црна,сребренапарче176.00
193/1683Мрежа сет  9154 , три дела     во бојапарче159.50
193/0333Мрежа за визит карти 906 ,   боја : црнапарче60.50
193/0882Мрежа за визит карти  ,   боја : црна,сребренапарче55.00
193/0328Мрежа сталак за писма   боја : црнапарче121.00
193/1754Мрежа полица 1/2 ,  2 полици боја : црна,сребренапарче324.50
195/0348Мрежа полица 1/3 ,  3 полици боја : црна,сребренапарче429.00
195/2312Мрежа полица 1/4 ,  4 полици во бојапарче549.00
195/0347Мрежа полица 1/5 ,  5 полици боја : црна,сребренапарче654.50
195/0345Мрежа корпа за чадор , мала             боја : црна,сребренапарче346.50
195/0346Мрежа корпа за чадор , голема        боја : црна,сребренапарче616.00
196/0343Мрежа корпа за отпадоци , средна          боја : црна,сребренапарче137.50
196/0344Мрежа корпа за отпадоци , голема         боја : црна,сребренапарче192.50
195/0329Мрежа чизма  во боја црна,сребренапарче159.50
196/0334Мрежа за спајалиципарче64.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *