Промотивен рекламен материјал

Промотивен материјал
Страна каталог шифра  Артикал Единица мера  Цена во МКД без ДДВ
220 /2504 Кеса хартиена за шише парче 21.00
220 /1454 Кеса хартиена 254х127х330 парче 19.00
220 /2346 Кеса хартиена 210х110х270 парче 16.50
220 /0405 Кеса хартиена 500х380х180 ХХЛ парче 22.00
220 /1042 Чадор со дрвена рачка 122см парче 170.50
220 /2048 Чадор супер мини парче 132.00
222 /2224 Чадор со автоматско отварање Strato Plus 98см парче 308.00
222 /2263 Чадор елегантен Golfer 135см парче 407.00
222 /2864 Чадор елегантен Panamera 135см парче 385.00
223 /2217 Роковник Б5 БИЗНИС парче 170.50
223 /2452 Роковник Б5 ХЕЛСИНКИ парче 170.50
223 /2862 Роковник Б5 5та АВЕНИЈА парче 324.50
223 /2496 Роковник Б5 ОНТАРИО парче 242.00
223 /1215 Нотес А5 ТОТО со ластик парче 126.50
223 /1186 Нотес А5 ПИНО со ластик парче 170.50
225 /1201 Нотес Б5 МАКСИ ТОТО со ластик парче 165.00
225 /0880 Нотес Б5 МАКСИ ПИНО со ластик парче 209.00
225 /2470 Запалка У507 парче 20.00
225 /2468 Запалка У117 парче 19.00
225 /0179 Запалка У801 парче 13.00
225 /1960 Запалка У59 парче 13.00
226 /2070 Запалка GALAXY парче 21.00
226 /2759 Запалка BRIO парче 9.50
226 /0396 Запалка BRIO PROMO парче 9.00
226 /2152 Привезок со лед лампа парче 31.00
226 /2354 Привезок 100252 парче 32.00
226 /2325 Привезок 100099 парче 32.00
228 /2348 Привезок 330154 парче 32.00
228 /0772 Лед светилка со магнет парче 49.50
228 /2071 Помошно светло HERTZ парче 132.00
228 /1232 Држач за мобилен RING парче 49.50
228 /0769 Камперска лампа TENT парче 203.50
228 /1601 Јастуче на дување LEGERO парче 88.00
229 /0340 Гребалка за мраз NORWAY 3 во 1 парче 71.50
229 /0342 Гребалка за мраз BREAKER парче 42.00
229 /1779 Отварач за шише парче 10.00
229 /2818 Ѕиден часовник Melody парче 137.50
229 /0791 Часовник за на биро Н118 парче 93.50
229 /2417 Часовник за на биро 4026 парче 82.50
230 /1994 Привезок за клучеви Д104/Д109 парче 3.00
230 /2491 Метро Metrix 3м парче 82.50
230 /1122 Метро Metrix 5м парче 131.00
230 /2338 Метро Metrico 3м парче 64.00
230 /2203 Дисплеј ПВЦ К-469 парче 66.00
230 /1870 Дисплеј ПВЦ К-464 парче 121.00
230 /1921 Дисплеј ПВЦ К-465 парче 159.50
230 /2831 Дисплеј ПВЦ К-471 парче 165.00
230 /2789 Дисплеј ПВЦ К-470 парче 115.50
230 /1245 Дисплеј ПВЦ К-309 парче 286.00
230 /0549 Дисплеј ПВЦ К-305 парче 159.50
230 /0545 Дисплеј ПВЦ К-301 парче 93.50
Албуми и кутии за визит карти
232 /0500 Албум за визит карти Deli 5781 , еко кожа , за 72 визит карти парче 98.00
232 /0550 Албум за визит карти Deli 5783 , еко кожа , за 180 визит карти парче 109.00
232 /0386 Албум за визит карти Noki, пвц А4 формат , за 240 визит карти парче 143.00
232 /0373 Албум за визит карти ,А4 формат , за 480 визит карти парче 176.00
232 /0339 Албум за визит карти ,А4 формат , за 600 визит карти парче 418.00
232 /2089 Албум за визит карти Deli 5788 парче 286.00
232 /1353 Држач за визит карти Deli E5777 парче 148.50
233 /2555 Држач за визит карти Deli 7627 парче 181.50
233 /0740 Кутија за визит карти Deli 7621 , пвц  , транспарент парче 30.00
233 /0064 Држач за визит карти Deli 7623,пвц парче 31.00
233 /0062 Држач за визит карти Deli 7624,пвц парче 43.00
234 /0873 Сталак за визит карти С-818, адресар парче 214.50
233 /0874 Сталак за визит карти С-500, ротационен парче 165.00
233 /2004 Сталак за визит карти С-810, адресар ротационен парче 150.00
Сетови за на маса
234 /2187 Сет за биро Пвц АРК 2041 парче 126.50
234 /0487 Сет за биро Пвц  АРК 2042 парче 196.00
234 /1258 Сет за биро Пвц  АРК 2043 парче 219.00
235 /1223 Сет за биро Пвц  АРК 766 парче 104.50
234 /0418 Сет за биро Пвц АРК 2031 парче 99.00
234 /0419 Сет за биро Пвц  АРК 2032 парче 109.00
Беџ легитимации и врвки
235 /0153 Бeџ за име со штипка и безопасна парче 5.00
235 /0555 Беџ со врвка Deli 5756 , 1/50 кутија од 50 беџа парче 902.00
236 /0551 Беџ со врвка Deli 5744 , парче 26.50
236 /0559 Штипка за држач за беџ 1092 (80 х 14мм) парче 5.50
236 /2849 Макара за држач за беџ парче 16.50
236 /0457 Картиза пвц за беџ Дели 5763 1/10 парче 84.00
235 /0113 Врвка за беџ Дели 5764 1/20 парче 131.00
235 /2269 Ланче метално за беџ парче 14.50
235 /0063 Држач ПВЦ за беџ 2020 парче 5.50
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *