СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА

Страна каталогшифра АртикалЕдиница мера Цена во МКД без ДДВ 
274/1241Коноп тенок  500гр.кутија174.00
274/1242Коноп дебел 500гр.кутија154.00
274/0669Коноп тенок  200гр.кутија86.50
274/0670Коноп тенок 80гр.кутија40.50
274/2478Кеса трегерицапаковање1.50
274/2171Вреќа за отпадоци  69х120 1/10  200лит.паковање80.50
275/1801Вреќа за отпадоци  70х110 1/10  150лит.паковање72.00
275/0309Вреќа за отпадоци  50х70 1/10  50лит.паковање32.50
275/2676Кеса плава  200лит.паковање14.50
275/0469Кеса за медицински отпад 500х700парче14.50
275/2999Кеса за медицински отпад 700х1100парче17.00
275/2357Резерва конци за џогерпарче59.00
277/0317Резерва памучна за џогерпарче154.00
277/1166Рачка за џогер парче44.50
277/2347Џогер со сунгерпарче154.00
277/1172Џогер паркетарпарче559.00
277/1695Џогер со ресипарче132.00
277/2316Кофа со цедалкапарче186.00
278/0217Метла сламена со долга рачкапарче143.00
278/0910Метла пластична со долга рачкапарче143.00
278/2063Ракавици за хигиена гуменипарче43.50
278/0006Брисачи за раце 1/2парче42.00
278/0018Тоалет хартија 1/24 двослојнапарче171.00
278/0573Тоалет хартија 1/8 трослојнапарче67.50
279/1923Течен сапун со пумпица 500мл.парче47.00
279/1073Течен сапун со капаче  1 лит.парче84.00
279/1858Течен сапун   5 лит.парче228.00
279/2427Дезинтал 10л.парче1,452.00
279/2023Озонерпарче68.50
279/2361Средство за стакло парче56.50
281/2457Средство за тоалетпарче65.00
281/1823Средство за садовипарче47.00
281/1343Сјај за садови 5л.парче186.00
279/0511Средство за мебелпарче71.00
281/0889Абразивно средство 500гр.парче43.50
281/0899Средство универзалпарче52.00
282/2934Средство за плочкипарче73.50
281/3359Пулирапидпарче154.00
282/0513Пластична чаша прозирна 200мл.парче1.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *