УЧИЛИШЕН ПРИБОР

Страна каталогшифра АртикалЕдиница мера Цена во МКД без ДДВ 
251/2697Фломастери фантази 507/24 ТОЗпарче102.50
251/0868Фломастери фантази 507/12 ТОЗпарче60.50
251/1429Фломастери BIC виза 1/18парче181.50
251/2476Фломастери BIC виза 1/12парче159.50
251/2481Фломастери BIC кид колор 1/12парче164.00
251/2376Фломастери BIC кид колор  1/12 пвц кутијапарче231.00
252/0089Фломастери Giotto тенки  1/12парче57.00
252/0088Фломастери Giotto дебели  1/12парче112.00
252/0119Фломастери Deli 37169  1/12парче35.00
252/2234Фломастери Deli 37171  1/24парче65.00
252/1342Фломастери Deli 37172  1/12парче64.00
252/0397Фломастери Deli 7062  1/12парче95.00
253/2705Фломастери Deli 7050  1/12парче76.00
253/0192Фломастери батерфлај 1/12парче46.00
253/0017Дрвени боици Eko Color 261/12парче81.50
253/0016Дрвени боици Fantasy 120/12парче74.00
253/1087Дрвени боици 222 ДК ТОЗпарче99.00
254/1791Дрвени боици BIC тропиколорс 1/24парче164.00
254/1217Дрвени боици BIC тропиколорс 1/18парче131.00
253/0764Дрвени боици BIC тропиколорс 1/12парче79.00
254/1615Дрвени боици BIC триаголни 1/12парче195.00
255/0609Дрвени боици Deli 37124  1/18парче86.00
255/0632Дрвени боици Deli 37125  1/24парче115.50
255/0788Дрвени боици Deli 38024  1/18парче82.50
256/0824Дрвени боици Deli 7013  1/18парче93.50
256/0188Дрвени боици Butterfly  1/12парче47.50
257/1817Водени боици Butterfly 8012 S  ф-25mmпарче47.50
257/1818Водени боици Butterfly 8012 B  ф-30mmпарче54.00
257/0319Водени боици ксиаге  ф-25mmпарче42.00
257/0789Водени боици ксиаге  ф-30mmпарче54.00
257/0261Водени боици  932  TOЗпарче80.50
257/0326Водени боици  938  TOЗпарче86.00
257/0821Водени боици  940  ТОЗпарче109.00
258/0267Темперни боици Т-10 ПВЦ ТОЗпарче164.00
258/1743Темперни боици  Т-10 12мл. ТОЗпарче154.00
258/1742Темперни боици  Т-10 7,5мл. ТОЗпарче121.00
259/0820Темперни боја бела 25мл. ТОЗ парче32.00
258/1588Темперни боици Aero  212  1/12парче142.00
258/1383Темперни боици 1/12парче108.00
258/0304Темперни боици 1/12 батерфлај 7мл.парче96.00
258/2597Темперни боици Giotto 7.5мл. 1/7парче131.00
258/1297Темперни боици 22мл. 6 бои 1146 ГЛОБОКС парче60.50
258/2527Бои за раце 22мл. 6 бои 1149 ГЛОБОКС парче60.50
258/2596Темперни боици Giotto 500мл.парче148.50
260/1841Четки за темперна 6,8,10 блистер 14парче38.50
260/1840Четки за темперна  0,2,4 блистер 13парче30.00
260/1843Четки за водени 6,8,10 блистер 16парче38.50
260/1842Четки за водени 1,3,5  блистер 15парче30.00
260/2451Четки за темперна 577/0парче9.00
260/1144Четки за темперна 577/2парче9.50
260/0186Четки за темперна 577/4парче10.00
260/0184Четки за темперна 577/6парче11.00
260/0185Четки за темперна 577/8парче13.00
260/1140Четки за темперна 577/10парче14.50
260/1141Четки за темперна 577/12парче15.50
260/1142Четки за темперна 577/14парче16.50
260/1143Четки за темперна 577/16парче18.00
261/1516Четки за водени 252/2парче9.00
261/1517Четки за водени 252/4парче10.00
261/1518Четки за водени 252/6парче11.00
261/1147Четки за водени 252/8парче12.00
261/1145Четки за водени 252/10парче13.00
261/1146Четки за водени 252/12парче14.50
261/1844Четки за водени 252/14парче15.50
264/0223Палета АРК 380 ПВЦпарче14.50
262/0292Пластелин П/6  ТОЗпарче47.50
262/2698Пластелин Giotto  25гр.  1/8парче86.00
262/1036Пластелин П/8  ТОЗпарче54.00
263/1777Мрсни боици  911  1/12парче60.50
263/2311Мрсни боици BIC вакс креонс 1/12парче54.00
263/1862Мрсни боици  Butterfly  1/12парче18.00
263/1076Мрсни боици ксиаге 1/12парче16.50
264/0111Јаглен за цртање 1/25парче198.00
266/0116Креда карбон бела  1/100парче121.00
266/0270Креда во боја Giotto  1/100парче253.00
262/0815Глинамол фантази сив 810 450гр. ТОЗпарче71.50
262/1049Глинамол фантази бел 811 450гр.ТОЗпарче81.50
262/0295Глина за моделирање 500гр.парче43.00
265/0686Ножици Deli 6033 131мм парче40.00
265/2140Ножици Deli 37451 130мм парче44.00
265/0377Ножици цик-цак Deli 95373 парче43.00
264/0442Шестар  2507парче35.00
264/0888Шестар  1003парче71.50
264/0712Туш Л-30Д ТОЗпарче46.00
266/0297Линолеум 20х25парче47.50
266/0298Линолеум 25х30парче70.50
264/1229Сет перодршка+3перцапарче52.00
264/0480Перодршка АРК 051парче4.00
268/1289Сметалка АРК 182/150парче54.00
271/1046Папка со лепенка  2209парче82.50
267/0750Блок бр.5парче23.00
267/0749Блок бр.4парче18.00
267/0748Блок бр.3парче17.00
267/0747Блок бр.2парче13.00
267/1440Блок за скицирање бр.2парче10.00
268/0752Колаж самолепливпарче19.00
268/0756Тетратка нотнапарче6.50
268/0753Тетратка за почетно пишувањепарче6.50
267/0757Милиметарски блокпарче10.00
268/0755Тетратка вежбанкапарче6.50
270/0071Сет лењири 1/4парче38.50
270/1457Лењир нома мал 20см.парче8.00
270/0072Лењир нома голем 30см.парче14.50
270/0074Лењир 30см.парче11.00
268/1826Сет кривуљари Ф-303парче20.00
268/1935Налепници кескинпарче3.00
268/2030Налепници кескин 1/1парче6.00
271/1331Етуа празна DX-600-75Cпарче60.50
271/1453Етуа празна DX-600-75Dпарче60.50
271/1796Етуа празна DX-420-786парче60.50
271/2159Етуа празна DX-600-75Aпарче60.50
271/1654Етуа празна DX-600A-825парче60.50
271/0722Етуа празна DX-420-655Bпарче60.50
271/1813Етуа празна DX-600-871Aпарче60.50
271/1503Етуа празна DX-600-871Cпарче60.50
271/2383Етуа празна DX-600-75Bпарче60.50
271/1569Етуа празна DX-420-655Aпарче60.50
271/0925Етуа празна DX-600-814парче82.50
271/1380Етуа празна 750Aпарче148.50
271/1969Етуа празна 725Cпарче148.50
271/2337Етуа празна 725VBпарче148.50
271/2342Етуа празна 725VAпарче148.50
271/1946Етуа празна 702 со 2 патентапарче143.00
271/1865Етуа празна 701В 1 патент 2 преклопа парче99.00
271/1570Етуа празна 701А 1 патент 1 преклоп парче88.00
271/1562Етуа празна 701 1 патент парче77.00
271/2017Етуа полна 3005 ТОЗпарче302.50
271/1263Етуа полна 701 1 патентпарче148.50
271/0987Етуа полна 701А 1 патент 1 преклоппарче176.00
271/1080Етуа полна 701В 1 патент 2 преклопапарче214.50
271/1107Етуа полна 702 2 патентапарче264.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *