ХАРТИЕНА ГАЛАНТЕРИЈА

Хартиена галантерија
Тетратки
Страна каталогШифраАртикалЕдиница мера Цена во МКД без ДДВ 
75/1955Тетратка А5,меки корици Лотекс 52лпарче17.00
75/1986Тетратка А4,меки корици Лотекс 52лпарче37.00
75/0728Тетратка А5,меки корици,Хрватскипарче14.00
75/0730Тетратка А4,меки корици,Хрватскипарче25.50
75/0729Тетратка А5,тврди корици,еднобојни,шаренипарче41.50
75/0731Тетратка А4,тврди корици,еднобојни,шаренипарче72.50
74/0364Тетратка А4,тврди корици ,200 листапарче161.00
74/0734Тетратка А5,тврди корици АБЦпарче106.00
74/0735Тетратка А4,тврди корици АБЦпарче155.50
74/0836Тефтер А5 50листа  со спиралипарче29.00
74/1339Тефтер А4 50листа  со спиралипарче52.00
74/0430Тефтер А4 60листа со спирала Дели 7688парче71.50
74/3026Тефтер А4 80листа со спирала Дели 7689парче90.00
74/1603Тефтер А4 100листа со спирала Дели 7690парче102.50
74/2800Тефтер Б5 100листа со спирали Дели 7695парче86.50
74/3025Тефтер Б5 80листа со спирала Дели 7694парче75.00
74/2780Тефтер Б5 60листа со спирали Дели 7693парче58.00
74/1405Тефтер А5 100листа со спирали Дели 7685парче61.00
74/2194Тефтер А5 60листа со спирала Дели 7683парче44.00
 
Индиго
74/1019Индиго Рачно/Машинскопарче237.00
 
Фотокопирна хартија
//2170Фотокопирна хартија Адриатик А4 формат , 80 граматоп159.50
77/0510Фотокопирна хартија Фабриано А4 формат , 80 граматоп162.50
78/2111Фотокопирна хартија Double A  А4 формат , 80 граматоп218.50
79/1085Фотокопирна хартија Double A  А3 формат , 80 граматоп494.00
77/0508Фотокопирна хартија Multicopy  А4 формат , 80 граматоп224.00
77/0509Фотокопирна хартија Multicopy  А3 формат , 80 граматоп494.00
77/0214Фотокопирна хартија Fabriano А3 формат , 80 граматоп442.00
79/2082Фотокопирна хартија Fedrigoni А3 формат , 80 граматоп416.00
79/2248Фотокопирна хартија Fabriano A4 формат , 80 грама копи 1топ228.00
79/2249Фотокопирна хартија Fabriano А3 формат , 80 грама копи 1топ494.00
80/0370Фотокопирна хартија ГЛОБОКС А4 формат , 80 грама 6536 100л. 5бои топ143.00
80/0159Фотокопирна хартија во боја  Fabriano  А4 формат , 80 грама 1/500топ389.00
80/0279Фотокопирна хартија во боја  Fabriano  А4 формат , 160 грама 1/250топ449.00
80/0273Фотокопирна хартија во боја  Fabriano  А4 формат , 200грама  1/100топ403.00
82/0672Фото. хартија во боја Fabriano А4 формат 5бои 250листа интензивни бои  топ423.00
82/0660Фото. хартија во боја Fabriano А4 формат 5бои 250листа пастелни боитоп388.00
81/0435Фотокопирна хартија Fabriano А4 формат ,100 грама,1/500топ507.00
81/1365Фотокопирна хартија Fabriano А4 формат ,120 грама,1/250топ345.00
81/1736Фотокопирна хартија Fabriano А4 формат ,140 грама,1/250топ416.00
81/2155Фотокопирна хартија Fabriano А4 формат ,160 грама,1/250топ429.00
81/0258Фотокопирна хартија Fabriano А4 формат ,200 грама,1/250топ579.00
81/1819Фотокопирна хартија Fabriano А4 формат ,240 грама,1/150топ423.00
81/1825Фотокопирна хартија Fabriano А4 формат ,300 грама, 1/125топ436.00
   
Компјутерска хартија
82/2169Компјутерска хартија ”Cetis” 120 x 12 , 1+0кутија1,038.00
82/0601Компјутерска хартија ”Cetis” 120 x 12 , 1+1кутија1,416.00
82/0490Компјутерска хартија ”Cetis” 234 x 12 , 1+0кутија858.00
82/0491Компјутерска хартија ”Cetis” 234 x 12 , 1+1кутија1,134.00
82/0492Компјутерска хартија ”Cetis” 234 x 12 , 1+2кутија1,438.00
82/0688Компјутерска хартија ”Cetis” 234 x 12 , 1+3кутија1,446.00
82/1003Компјутерска хартија ”Cetis” 234 x 12/6″ , 1+0  кутија936.00
82/0976Компјутерска хартија ”Cetis” 234 x 12/6″ , 1+1  кутија1,260.00
82/2439Компјутерска хартија ”Cetis” 234 x 12/6″ , 1+2  кутија1,482.00
82/2057Компјутерска хартија ”Cetis” 234 x 12/6″ , 1+3  кутија1,494.00
82/0495Компјутерска хартија ”Cetis” 380 x 12 , 1+0кутија1,380.00
82/0496Компјутерска хартија ”Cetis” 380 x 12 , 1+1кутија1,740.00
82/0497Компјутерска хартија ”Cetis” 380 x 12 , 1+2кутија2,220.00
  
                                                РОЛНИ  ЗА  ПЛОТЕР
 
82/0579Ролна за плотер 297мм х 50м 80 грамапарче341.00
82/1568Ролна за плотер 320мм х 50м 80 грамапарче385.00
82/1018Ролна за плотер 420мм х 50м 80 грамапарче462.00
82/1017Ролна за плотер 594мм х 50м 80 грамапарче544.50
82/0647Ролна за плотер 610мм х 50м 80 грамапарче561.00
82/2218Ролна за плотер 841мм х 50м 80 грамапарче693.00
82/1711Ролна за плотер 914мм х 50м 80 грамапарче825.00
82/1561Ролна за плотер 1067мм х 50м 80 грамапарче869.00
 
Фискални,адинг и факс ролни
 
83/0502Фискална ролна 57*25мролна18.50
83/1408Фискална ролна 57*25м најлонролна13.00
83/2420Фискална ролна 57*18мролна12.00
83/2334Фискална ролна 79*73мролна53.00
83/2380Фискална ролна 77*50мролна48.50
83/0061Фискална ролна 57*50мролна24.00
83/1167Фискална ролна 57*15мролна10.00
83/0973Фискална ролна 77*25мролна21.00
83/0503Адинг ролна 57ролна13.00
83/0504Адинг ролна 69ролна16.50
83/0505Адинг ролна 77ролна18.00
83/1637Факс ролна (20 метра)ролна58.50
83/0498Факс ролна  (30 метра)ролна66.00
83/1664Факс ролна  (50 метра)ролна104.50
83/1515Термо ролна 108ролна38.50
 
Бела хартија
 
83/0517Шпартана хартијатоп185.00
83/0518Пелир хартијатоп181.50
83/0526Дупло бела хартијатоп185.00
83/0834Флип чарт хартија(ролна)ролна132.00
83/1057Хамер БЕЛ 50х70табак15.50
83/2198Хамер КОЛОР 50х70табак18.00
83/1052Хамер БЕЛ 70х100табак16.50
83/2172Хамер КОЛОР 70х100табак29.00
83/1116Пауслист4.00
 
Етикети,Декларации
 
87/1025Етикети едерман  ( повеќе бои)парче9.50
87/0655Апарат за етикети (цени) ark 1405парче313.50
85,86/0603Етикети ласерски (Сите димензии)кутија324.50
 
Пликови
 
96-105/0539Плик Б6-БТ обичен , мал,бел,несамолеплив (125х176)парче0.60
96-105/0541Плик Б6-БТ стрип , мал,бел,самолеплив (125х176)парче0.70
96-105/0540Плик Б6-5 обичен , мал,плав,несамолеплив (125х176)парче0.60
96-105/0542Плик Б6-5 стрип , мал,плав,самолеплив (125х176)парче0.60
96-105/0536Плик АБТ стрип  Американ,без прозор  (110х230)парче0.90
96-105/0538Плик АБТ ПД латекс/стрип  Американ,десен прозор  (110х230)парче1.00
96-105/0537Плик АБТ ПЛ латекс/стрип  Американ,лев прозор  (110х230)парче1.00
96-105/1130Плик машински    (114х229) 90гр.парче1.00
96-105/1593Плик машински    (114х229) 80гр.парче1.00
96-105/0534Плик Б5-БТ стрип ,среден,бел,самолеплив    (176х250)парче1.70
96-105/0533Плик Б5-СГР стрип ,среден,розев,самолеплив    (176х250)парче1.70
96-105/0532Плик 1000 СГШ  ,голем,жолт    (230х360)парче2.80
96-105/0531Плик 1000 БТ  ,голем,бел    (230х360)парче2.80
96-105/1423Плик Б5 стрип вреќичка ,бел,жолт    (176х250)парче2.50
96-105/1436Плик Ц5 стрип вреќичка ,бел  (162х229)парче2.00
96-105/1520Плик Ц5 стрип ,бел, лев прозор (162х229)парче2.00
96-105/1978Плик Ц5 стрип ,бел, десен прозор (162х229)парче2.00
96-105/1097Плик Б4 стрип вреќичка ,голем,бел,жолт    (254х356)парче5.00
96-123/0602Плик Ц4 стрип вреќичка ,голем,бел,жолт    (229х324)парче4.00
96-105/2682Плик Ц4 стрип вреќичка ,голем,бел,со лев прозор   (229х324)парче4.50
96-105/1432Плик Ц4 стрип вреќичка ,голем,бел,со десен прозор   (229х324)парче4.50
96-105/1560Плик Голем,бел и жолт (300х400)парче9.00
96-105/2084Плик Б4 со фалта 1/100парче10.00
96-105/1656Плик Ц4 со фалта 1/100парче9.00
96-105/2125Плик Е4 со фалта  (280х400) парче19.00
96-105/1098Плик Ц3 самолеплив, бел/жолт (310х440) парче19.00
96-105/0255Нож за писма парче88.00
96-105/1169Плик со меури “A” 11х16см  внатрешна димензијапарче11.00
96-105/1390Плик со меури “B” 12х21см  внатрешна димензијапарче12.00
96-105/1505Плик со меури “C” 15х21см  внатрешна димензијапарче13.00
96-105/0849Плик со меури “D” 18х26см  внатрешна димензијапарче14.50
96-105/1547Плик со меури “C/D” 16х18см  внатрешна димензијапарче13.00
96-105/1587Плик со меури “E” 22х26см  внатрешна димензијапарче15.50
96-105/1655Плик со меури “F” 22х33см  внатрешна димензијапарче16.50
96-105/1846Плик со меури “G” 23х33см  внатрешна димензијапарче20.00
96-105/1688Плик со меури “H” 27х36см  внатрешна димензијапарче27.50
96-105/1848Плик со меури “I/J” 30х44см  внатрешна димензијапарче33.00
96-105/1690Плик со меури “K” 35х47см  внатрешна димензијапарче38.50
 
Самолепливи ливчиња-Мемо стикер
 
87/0322Стикер 76х76 100листа жолт ТОЗпарче19.00
92/2846Стикер 45х20 25листа 4бои  ТОЗпарче20.00
88/2790Стикер 76х76 450листа неон микс ТОЗпарче99.00
87/0048Стикер 76х76 450листа неон жолт ТОЗпарче99.00
87/0129Стикер 76х76 450листа неон магента ТОЗпарче99.00
88/0321Стикер 76х76 100листа неон ТОЗпарче27.50
88/1412Стикер 76х76 450листа жолт ТОЗпарче66.00
88/0323Стикер 76х76 100листа пастел ТОЗпарче21.00
88/0698Стикер 76х51мм 100листа жолт ТОЗ парче16.50
88/1936Стикер 76х125мм 100листа жолт ТОЗпарче24.00
92/0054Стикер Deli 9085 76х76мм 100листа неон парче30.00
90/1715Стикер Deli 7733 76х76мм 100листа жолтпарче21.00
90/3024Стикер Deli 7151 76х76мм 400листа пастелпарче88.00
90/1415Стикер  76х76мм 450листа пастел микс ТОЗпарче71.50
90/2793Стикер Deli 9076 75х75мм 100листа жолтпарче20.50
90/2521Стикер Deli 39828 75х75мм 100листа 4бои неонпарче29.00
90/2052Стикер Deli 39829 75х75мм 100листа 4бои х 25листа неонпарче27.50
91/1382Стикер 75х75мм 400листа пастел 4бои 6635 GLOBOXпарче82.50
91/2713Стикер 127х76мм 100листа жолт Connectпарче26.50
91/0318Стикер 76х102мм 100листа жолт Connectпарче24.00
91/2761Стикер 76х76мм 100листа жолт Connectпарче19.00
91/0826Стикер 51х76мм 100листа жолт Connectпарче15.50
91/2401Стикер 76х76мм 400листа жолт Connectпарче71.50
92/2466Стикер 38х51мм 3/1 100листа жолт Connectпарче24.00
92/1418Стикер 76х100мм 100листа жолт ТОЗпарче22.00
92/2721Стикер 73х73мм 100листа неон ТОЗпарче24.00
92/1411Стикер 38х51мм 3/1 100листа жолт/бојапарче21.00
93/2145Стикер филм 44х12мм 5бои х 20листа парче27.50
93/2353Стикер филм 25х44мм 50листа стимипарче16.50
93/1696Стикер филм 44х12мм 5бои х 20листа Deli 9064/9063парче35.00
 
Коцки бела хартија-ливчиња
 
93/0314Коцка бела хартија-500 ливчиња (95х95)парче30.00
93/2421Коцка ПВЦ со ливчиња Ark 5671 90х90х50ммпарче65.00
93/3088Коцка ПВЦ со ливчиња Ark 5691 100х100х90ммпарче129.00
94/3089Коцка ПВЦ за ливчиња Ark 584 сет 2/1парче49.50
94/2079Коцка  ПВЦ Дели 7600 транспарент со 300 ливчиња (91х87мм) парче71.50
94/1905Коцка  ПВЦ Дели 7601 транспарент со 300 ливчиња (107х96мм) парче93.50
94/0315Коцка  ПВЦ Дели 7602 транспарент со 300 ливчиња (147х101мм) парче99.00
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *