Category: Контакт

Ул. Васко Карангелески бр. 27-40, 1000 Скопје
Телефон за контакт: Моб. 070 341 951
E-mail: contact@expressoffice.com.mk

_______________________________________________________________________________________
ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема.

Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се:
– Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал
– Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел

За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.