ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Табли
Страна каталог шифра  Артикал Единица мера  Цена во МКД без ДДВ
216 /1698 Табла Плутана , 30 х 40см со алуминиумски рамки парче 297.00
216 /0456 Табла Плутана , 40 х 60 см со алуминиумски рамки парче 341.00
216 /1700 Табла Плутана , 60 х 90 см со алуминиумски рамки 39085/39053 парче 528.00
216 /1701 Табла Плутана , 90 х 120 см со алуминиумски рамки 3986/39154 парче 1,485.00
216 /2485 Табла Плутана , 90 х 180 см со алуминиумски рамки 39087 парче 2,409.00
216 /2393 Табла Плутана , 120 х 180 см со алуминиумски рамки 39088/39057 парче 2,915.00
216 /3023 Табла Плутана , 120 х 240 см со алуминиумски рамки 39089 парче 3,740.00
216 /2244 Табла Плутана , 30 х 40 см со дрвени рамки парче 159.50
216 /0300 Табла Плутана , 40 х 60 см со дрвени рамки парче 181.50
216 /0455 Табла Плутана , 60 х 90 см со дрвени рамки парче 319.00
216 /2075 Табла Плутана , 80 х 120 см со дрвени рамки парче 1,045.00
216 /2426 Табла зелена со ногарки 60х60см парче 1,430.00
216 /2237 Табла Бела/Магнетна , 45 х 60 цм со алуминиумски  рамки парче 583.00
216 /1692 Табла Бела/Магнетна , 60 х 90 цм со алуминиумски  рамки парче 869.00
216 /1693 Табла Бела/Магнетна , 90 х 120 цм со алуминиумски  рамки парче 1,430.00
216 /0699 Табла Бела/Магнетна , 90 х 150 цм со алуминиумски  рамки парче 2,145.00
216 /0465 Табла Бела/Магнетна , 90 х 180 цм со алуминиумски  рамки парче 2,420.00
216 /0478 Табла Бела/Магнетна , 120 х 180 цм со алуминиумски  рамки парче 3,960.00
216 /0462 Табла Бела/Магнетна , 120 х 240 цм со алуминиумски  рамки парче 6,240.00
218 /0440 Табла Флип чарт Дели 7893  60 х 90 со ногарки со тркалца парче 3,828.00
216 /1086 Табла Флип чарт Дели 7891/7892, 60 х 90 со ногарки парче 3,080.00
Брисачи  за бела табла
218 /0535 Брисач за Бела табла Deli 7838,со магнет,голем парче 65.00
218 /0761 Брисач за Бела табла Deli 7837,со магнет,среден парче 52.00
218 /0983 Брисач за Бела табла Deli 7810,со магнет,мал парче 35.00
218 /0619 Брисач + 4 борд маркери 165894 MILAN парче 132.00
218 /0662 Сунгер за зелена табла парче 16.50
Print Friendly, PDF & Email

Express Office

ЕКСПРЕС ОФИС е фирма основана пред сè да понуди квалитетни производи и врвна услуга. Квалитетот и брзината на испорака како и лојалноста кон нашите клиенти е она што не прави единствени. Нашата визија е да станеме најголемиот дистрибутер на канцелариски материјали на територијата на Република Македонија. Тоа се постигнува со посветеност кон работата, професионалното работење како и експресно испорачување на сите канцелариски и промотивни материјали и опрема. Главни активности на ЕКСПРЕС ОФИС се: - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски, промотивен и училишен материјал - Големопродажба и дистрибуција на канцелариски мебел За да бидеме уште поефикасни во нашето работење, како и поконкурентни на пазарот, вршиме бесплатна достава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *